Only søker superselger til 60% stilling

60% SUPERSELGER HOS ONLY CITY LADE

Vil du bli med på reisen?  

ONLY Stores er i sterk utvikling, og vi søker derfor flere superselger som kan bli en del av TEAM ONLY CITY LADE, TRONDHEIM

 

Bli en del av ONLY Stores   

ONLY Stores har vært på en forrykende reise gjennom de siste fem år, og vi er langt fra ferdige med reisen. Vår forretningsplan har vist seg å være riktig. Vi har hatt vårt primærfokus på to ting – våre produkter og våre medarbeidere. Som en del av organisasjonen i ONLY Stores kan du i høy grad få det ansvaret du ønsker, de oppgaver du brenner for, og ikke minst være en del av et fantastisk team.

Hos ONLY Stores vet vi at våre  medarbeidere gjør en stor forskjell!

 

Jobben 

Som deltid selger hos oss så forventer vi at du er glad i et høyt tempo hvor ingen dag er lik.

Du forstår hva som er det viktigte i en butikk, nemlig kundene våre.

Du holder deg oppdatert på mote og trender og er opptatt av å følge med i markedet. Du liker å jobbe i et høyt tempo, er ikke redd for og ta i et tak og har et konkurranseinstinkt det lukter svidd av.

Du er en teamplayer som er opptatt av og skape et godt arbeidsmiljø rundt deg og bidrar positivt til gruppa.

 

Vi leter etter en superselger til vår 60% stilling. Stillingene vil innebære dag, kveld og helge -vakter.  Uansett hvilken stilling du har hos oss, har vi også behov for at du kan stille opp ved sykdom, varetelling og ferieavvikling.

 

Er du klar for nye utfordringer i ett spennende miljø vil vi gjerne høre fra deg!

Vi behandler alle søknader fortløpende.

 

Om oss   

ONLY Stores er en del av BESTSELLER Retail Europe vi har eksisteret i mer enn 25 år og driver konseptbutikker under følgende brands: ONLY, ONLY & SONS & JDY.

Vi har base i Brande, hvor vi er 40 dedikerede kollegaer, som beskjeftiger oss med drift av butikker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe ut fra ledelsesmessige verdier, som bygger på fremgang for enhver pris, nærhet til våre kollegaer og butikker og en uskuelig tro på, at vi kan gjøre det enda bedre i morgen.

Vi arbeider i et sterkt konkurransemessig miljø, hvor vår innsats og innstilling gir resultater direkte på bunnlinjen. Vi hyller prinsippet om frihet under ansvar, og vi elsker mennesker som tar initiativ og som gjør en forskjell. Vi tror på, at det er den måte vi best utvikler vår forretning og hverandre.

 

Søknadsfrist. 30.11.21

Søk HER