Kjell & Company søker butikksjef til ny kommende butikk!

 

Hei,

Vi ønsker deg velkommen til å være med på en fantastisk utviklingsreise innen detaljvarehandel hos oss i Kjell & Company, og ikke minst til rollen som butikksjef! I kundenes øyne er vi de beste i bransjen når det gjelder de ansattes kunnskap og fleksibilitet. Vi er dessuten den butikkjeden som ifølge kundene gir raskest service – dette tror vi helt og holdent skyldes våre medarbeideres evne til å løse kundenes problemer på best mulig måte!

Innen detaljhandel og ikke minst på Kjell & Company går utviklingen i et raskt tempo og vi utvikler stadig nye veier for å møte våre kunders nye behov, alltid med service i verdensklasse som et gitt mål. Akkurat nå er vi i full transformasjon fra butikker til Service Points. I et Service Point møter vi i hovedsak våre kunder i fysisk form, men kundemøtene foregår også digitalt gjennom chat og 1-to-1 møte, alltid med kundens behov i fokus.

Sjef eller leder? – Vi søker deg som ser forskjellen på ordenes betydning og som innser at begge deler må til for å skape en velfungerende enhet og et team som utvikler seg.

Vi krever ikke tidligere erfaring fra en lederrolle, men du må være en person som har tenkt på rollen som leder lenge, sånn at du har en klart bilde av hva du vil stå for som sjef og leder. Kanskje du nå er din arbeidsplass beste medarbeider og er klar til å ta neste steg? Du har mest sannsynlig stor interesse for lederskap, elsker salg og ønsker gjennom teamet ditt å skape suksess, samtidig som du brenner for å gi service i verdensklasse hver dag.

Vi ser etter deg som:

Vi ser gjerne at du har:

 

Hva tilbyr vi deg?

I rollen som butikksjef driver du sammen med dine selgere din butikk som din egen. Du har solid støtte fra Hovedkontoret, som gjør at du får de beste forutsetningene du trenger for å fokusere på det operative lederskapet og utviklingen av ditt team. Vi verdsetter et nært lederskap gjennom høy butikkstilstedeværelse og i rollen vil du ha et tett samarbeid med din regionsjef som både støtter og utvikler deg å fungerer som en du kan forme ideer sammen med.

Eksempel på arbeidsoppgaver og ansvar som butikksjef:

Første året gis du en solid innføring i rollen – Alt for å gi deg best mulig forutsetning som butikksjef hos oss!

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe på Kjell & Company? Klikk her for å la vår fantastiske medarbeider Emil fortelle mer!

Akkurat nå søker vi butikksjefer til flere av våre butikker i landet. Klikk her for å se hvilke ledige stillinger vi har akkurat nå.

Øvrig:

Vi følger tariffavtalen i henhold til lønn fra Handel og Kontor, i tillegg tilbyr vi også bonussystemer, helsestipend og gode internopplæringer.


Jeg ser frem til å lese søknaden din!

/Patrik Nilsson, Kjell & Company