kid søker sesonghjelp

 

Til vår butikk på City Lade søker vi en sesonghjelp i 11 % stilling, med mulighet for fast stilling.

Kid er en inspirerende og moderne butikk, med dedikerte og positive medarbeidere. Vi setter kunden i fokus, og der er din personlighet og innsats viktig.
Du vil jobbe i en levende butikk, med stadig fornyelse. Du trives med høyt tempo, og er villig til å ta ansvar.
For å gi kunden den beste servicen, bør du ha interesse for interiør, moter og trender.
Som selger i Kid er det du som er kjedens ansikt utad, og derfor vil ditt engasjement og gode humør være viktig.                                                        

 

Hva er dine oppgaver i det daglige: 

 

Du vil trives hos oss hvis du: 

Det aller viktigste ansvaret du vil ha som butikkselger hos oss vil være å kommunisere godt med alle våre kunder. Du må derfor snakke flytende norsk for å jobbe i våre butikker.

 

Du er fleksibel, bør kunne jobbe dag, kveld, helg og ferier (fast annenhver lørdag i sesongperioden) Delta på varetelling.  
Vi tilbyr:
 

Få det fint på jobb!

 

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med butikkleder Camilla Sæther.

NB! Vennligst ikke send søknaden din pr e-post til oss. Kun søknader som sendes via vår rekrutteringsportal vil bli vurdert. Gå inn på karrieresiden vår karriere.kid.no for å sende oss en søknad.

Søk her: Karriere i Kidinnen 09.10.22

 

Kid Interiør er Nordens største tekstil- og interiørkonsern. Konsernet består av kjedene Kid Interiør med en butikkportefølje av 148 butikker i Norge, og Hemtex med 131 butikker i Sverige, Finland og Estland. Begge kjedene driver i tillegg sine egne nettbutikker som er i sterk vekst. 

Produktsortimentet varierer fra gardiner og sengetøy til dekorative artikler og tilbehør til hjemmet. Konsernet har en solid økonomi med en samlet omsetning på 3,0 mrd. NOK og et driftsresultat på 535 mill. NOK (2020). 

Kids strategi er å tilby kunden kvalitetsprodukter fra sitt sortiment, bestående av egenutviklede merker til gode priser, gjennom inspirerende butikker samt nettbutikk. Vår kultur er preget av kremmerånd, inspirasjon og dedikerte mennesker. Selskapets hovedkontor ligger i nye og moderne lokaler i Lier, kun 30 minutter fra Oslo.