KICKS søker engasjert selger 10%

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS City Lade søker etter en sprudlende og arbeidsom selger som kan jobbe hos oss hver annen lørdag og ved behov.

KICKS skal være The inspiring beauty store og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være å utføre våre services og veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet, og sørge for å gi dem en lystfull handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

Vi leter etter deg som er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, har kunnskap om hudpleie og makeup, yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og evner ”å gå den ekstra milen”. Har du erfaring fra butikksalg ser vi det som en fordel. Du må være fylt 18 år og ha gode ferdigheter innen legging av make-up.

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. Du vil få støtte underveis gjennom veiledning og kursing slik at du kan utvikle deg videre, du må være villig til å delta aktivt på dette. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet og bidrar positivt til vårt arbeidsmiljø og samarbeid. Vi er opptatt av å finne den rette medarbeideren som ønsker å jobbe hos oss, og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

Stillingen vi tilbyr er Deltid 10%. Hver annen helg.

Tiltredelse: Opplæring 04.04.2022

Høres dette ut som noe for deg så send oss en personlig søknad hvor du skriver litt om deg selv og hvorfor du vil jobbe hos oss, og din CV, allerede i dag. VI intervjuer og ansetter fortløpende

Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.

Søk på stillingen her