Fredrik & Louisa søker ny kollega i 30% stilling

Vil du være med på suksessen?

Fredrik & Louisa er en bedrift i stor vekst! Vi ønsker å fortsette den positive utviklingen og er ute etter deg som ønsker å bli litt mer! Vi ser etter deg som har passion for kosmetikkuniverset og et sterkt ønske om å yte best mulig service for våre kunder.

Hos oss blir du en del av et team med ståpåvilje, engasjement og happytude! Vi står på hver dag for å ta med våre kunder inn i vårt eksklusive merkevareunivers. Suksesskriteriene hos oss er å kunne by på seg selv, være kreativ, åpen, imøtekommende og en utpreget storyteller. Vi ser etter deg som trives “på scenen” og samtidig ikke er redd for å ta i et ekstra tak for at butikken skal prestere.

Våre kjerneverdier er grunnlaget for god kultur i vår kjede. Disse er: 

Vi leter etter deg som har et høyt ambisjonsnivå, er en superselger og setter kundens behov først. Du bidrar til å skape en hyggelig opplevelse og tilhørighet for kunden sammen med teamet på City lade. Elsker du beauty, er opptatt av gode resultater samtidig som du er spontan og fleksibel? Da kan du være den rette personen for oss. Bakgrunn innen makeup og hudpleie er en fordel, men ikke et krav. Vi oppfordrer deg over 18 år til å søke på stillingen.

Søknadsfrist: 01. April
Tiltredelse: Etter avtale

Alle våre søknader håndteres via CVideo – søknader med video vil bli prioritert

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen kan sendes til: charlie@flp.no