DENIM LIKE THIS – ny underlinje hos Days Like This

Den langbeinte brunetten fra Tønsberg, som med bandet Briskeby sang seg inn i våre hjerter i år 2000 med låten Wide Awake fra debutplata med det fiffige navnet Jeans for Onassis, er selverklært denim-jente. Det har hun vært siden tenårene.

– Da jeg ble spurt om å fronte Denim Like This- kolleksjonen ble jeg veldig smigret og tenkte at dette er veldig kult. Jeg er jo en skikkelig denim-jente, forteller Lise. Jeg husker da jeg som veldig ung grein meg til min første olabukse. Jeg måtte betale halvparten selv, resten fikk jeg. Da begynte en livslang kjærlighet med denim, utdyper hun etterfulgt av signatursmilet som får hele ansiktet hennes til å lyse opp. 

Kleskjeden Days Like This lanserer i disse dager en ny underlinje, en Svanemerket denim-kolleksjon kalt Denim Like This. Kolleksjonen er myntet på norske kvinner med en hektisk hverdag full av praktiske gjøremål. Denim-kolleksjonen består av plagg med god passform som er behagelige på, og som holder seg godt i bruk til en fornuftig pris. Jeans som kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere.

Kolleksjonen er i butikk fom. uke 6. Priser fra 699,-