Byens beste assisterende butikksjef til Musti Lade i Trondheim

Har du lyst til å jobbe med noe du er glad i?

Har du salgserfaring fra målstyrt bedrift med strålende resultater å vise til, er du over snittet resultatorientert og elsker å yte god og personlig service? Da har vi en ledig stilling til deg som assisterende butikksjef!

Vi søker etter en ny kollega som har erfaring med dyr, gjerne hund og katt. Ditt engasjement for dyr må være like stort som ditt ønske om å levere fantastisk kundeservice. God service er ikke godt nok i Musti!

Våre kunder skal merke vår entusiasme, de skal se vårt engasjement, de skal oppleve vår glede, og ikke minst skal de takke for gode og kompetente råd. Når våre kunder kommer tilbake er det fordi de møtte deg i butikken forrige gang! Du lærer fort, du er omgjengelig, du er en lagspiller og du ønsker å være god.

Musti Norge er  i gang med å etablere butikker over hele landet, og har foreløpig åpnet 35 butikker i Oslo, Slependen, Bekkestua, Østerås, Drammen, Hønefoss, Moss, Stavanger, Sarpsborg, Halden, Sandefjord, Trondheim, Gjøvik, Bergen og Lillehammer, Jessheim, Haugesund, Larik, Tromsø og Kristiansund.

Vi kan tilby utfordringer i et sterkt faglig miljø, god opplæring og kontinuerlig faglig utvikling, et sosialt og godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser

Vi søker en en assisterende butikksjef i en 80% stilling. Stillingen innebærer dag- kveld og helgejobbing. Vikariatet er fra mai/juni 2020 til febr./mars 2021

 

Søk hvis du kan svare ”ja” på 4 av følgende 6 spørsmål

 

Husk å merke søknaden din med hvilken stilling du søker.

Spørsmål vedr. stillingene kan rettes til johnny.skjolas@mustigroup.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Følg linken for å komme til Musti.no å legg igjen din søknad: https://www.musti.no/jobbe-hos-musti

Søking starter: 20.03.2020 14:00

Søking slutter: 10.04.2020 23:59