Brandstad søker dyktig Assistent Sales manager 50%


Brenner du for mote og har vinnerinstinkt?

Til vår butikk på City Lade  søker vi en Assistent Sales Manager 50% som har lyst å jobbe i vår spennende butikk. Jobben vil primært bestå av salg og kundebehandling, og å bistå Sales manageren i daglig drift.

Vi søker i 50% stilling så snart som mulig. Det vil kanskje bli mulig for mer enn 50%. Stillingen er midlertidig og varer ut Mai, men det vil kanskje bli mulighet for å forlenge.

Det forventes at søkere har lengre erfaring fra butikk.

Som Assistent Sales Manager er du delvis ansvarlig for butikken med klart fokus på å utvikle et sterkt salgsteam. Stillingen er tillagt et bredt ansvarsområde, herunder drift av butikken, budsjett og økonomiske resultater. Du er en lagleder som motiveres av å skape et vinnerteam. Du leverer resultater og har høy gjennomføringsevne. Du kan lede og inspirere dine medarbeidere slik at våre kunder alltid møter motiverte ansatte og en innbydende butikk. Du er ukomplisert, tydelig og direkte – du gjør det kompliserte enkelt. Tidligere erfaring fra butikkdrift og resultatansvar er en fordel.

Brandstad er en butikk med bredt utvalg av kule herreklær med mange besøkende og faste kunder. Du som søker brenner for å selge og å gi god service til hver kunde som kommer innom. Du har høy arbeidsmoral, er effektiv, pliktoppfyllende og stiller på jobb med godt humør.

Vi ser etter personer som kjenner seg igjen i følgende beskrivelse:

• Du har lederegenskaper som kan dokumenteres, og en brennende interesse for fashion og moteklær.

• Du har stor arbeidskapasitet og drivkraft.

• Du er selvstendig, fleksibel, og har gode lederegenskaper.

• Du har økonomisk forståelse og har kjennskap til å jobbe med nøkkeltall.

• Du er utadvendt, åpen og ærlig i din måte å kommunisere på.

Vi kan tilby:

Vi har ambisjoner om vekst gjennom ansettelse av de riktige profiler. Derfor kan du forvente profesjonalitet på alle nivåer og særlig i din daglige sparring med ledelsen. Vi søker en sterk profil som har entusiasme og pågangsmot.

Vi sikrer grundig opplæring i din butikk, organiserer din hverdag gjennom vårt ledelsesverktøy ”Retail Compass”, og gir sparring på konkrete utfordringer i hverdagen. På denne måten er vi sammen om å skape din suksess i butikken og du vil få et tett samarbeid med Sales Manager og ledelse. Du vil få mulighet for utdannelse i kjeden. Dette vil styrke dine kompetanser og din karrieremessige verdi.

Søknader vurderes fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer og søk HER